vineri, 28 august 2015

                          Vampiraţii-Adâncurile morţii


         În acest roman este vorba despre un tânăr pirat pe nume Connor Tempest. Acesta, împreuna cu doi dintre camarazii săi aşteptau sosirea corabiei Doablo (vasul din echipajul căreia fac cei trei parte) pe ţărmul oraşului Calle del Marinero. În tinp ce aceştia aşteptau, au ales sa intre într-un bar din apropiera.
          În acel bar se ţinea un fel de concurs de scandemberg, al cărui campion era de fiecare dată o fată. Ne având nimic de pierdut, şi-au încercat şi ei norocul, însă Bart şi Jaz au eşuat lamentabil. Toată presiunea era pe umerii lui Connor. Tânărul băiat era singurul ce putea să salveze imaginea corabiei Diablo. Spre surprinderea tuturor, acesta a reuşit să o învingă pe Kally (campioana acelei competiţii), însă bucuria acestora nu a durat foarte mult, deoarece au fost nevoiţi sa parasească localul, din cauza faptului că s-au luatla ceartă cu un tânăr lord al vampirilor, ce le-a ordonat slugilor sale să îi captureze pe cei trei. Aceştia, fără să mai stea pe gânduri, au loat-o la fugă prin oraş, avand doi vampiri pe urmele lor.
         Văzînd că nu au nici macar o şansă de scăpare prin oraş, au ales să alerge in port, pentru a căuta o navă cu care să fugă, însă întâmplarea a făcut ca aceştia să ajungă pe nava lui Kally. După ce aceştia au plecat din port, au realizat un lucru destul de îmfiorător. Toţi membrii echipajului, înafara de căpitan, se află în scaune cu rotile. Cu toate că li se părea ciudat, aceştia nu au indrăznit să întrebe ce au păţit. După o zi de navigat, aceştia se apropiau de locul în care doreau să ajunga  cei de pe nava Delfinul Deochiat. Cu toate că cei trei nu au primit nici măcar un motiv de bănuială, Connor era nelinistit. Nu ştia nimic despre locul în care trebuiau să ajungă si în plus, auvea tot belul de voci în capul lui, ce îl atenţionau, spunând încet "pericol în adîncuri". Pe cât era Connor de neliniştit, pe atât era Bart de calm, deoarece între acesta şi Kally s-a înfiripat iubirea.           Imediat ce au ajuns la destinaţie, membrii echipajului le-au dezvăluit secretul lor. Aceştia erau defapt sirene. După ce membrii echipajului a intrat in apă, i-au convins şi pe cei trei pirati să intre. Însă aceea a fost cea mai mare greşeala pe care o puteau face. în momentul în care au intrat un apă, sirenele au încercat să îi ucidă. Însă, datorită vigilenţti lui Bart, acestea au dat greş. Acesta a reuşit să taie cu sabia doua sirene, lucru ce a atras rechini. În timpul nebuniei ce se petrecea sub apă, acestia au reuşit că se întoarcă la bordul navei, şi să porneasco spre Calle del Marinero, unde îi aştepta corabia Doabli.
         Această carte a fost extrem de captivantă, iar lucrul ce mi-a plăcut cel mai mult la ea a fost combinaţia dintre piraţi si vampiri. Această operă m-a ţimut mereu cu sufletul la gură. 
         Nota pe care clar ar meritao această carte este  5  din 5 stele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu